Tərkibi:160 qr. yağ
3/4 şəkər pudrası
1 yumurta
0.5 bəhməz (yada bal)
1 ç.q. darçın
1 ç.q. zəncəfil
1 qabartma tozu
3.5 stəkan un
Royal icing üçün:1 yumurta ağı
1 stəkan şəkər pudrası
1 vanil
Hazırlanması:Şəkərlə yağ mikserlə çırpılır sonra yumurta bəhmz əlavə eedilib çırpılır. Qalan quru ərzaqlar əlavə edilib xəmir yoğrulur. Strecə bükülüb 30 dəqiqə soyuducuda saxlanılır.
Formaları kəsib, sobanın sadəcə alt gözündə 15 dərəcə də 15 dəqiqə bişlirilir...
Royal icing hazırlanması:Yumurta ağını şəkərin yarısına əlavə edib mirkserin zəif günü ilə çırpırıq. Sonra qalan şəkəridə əlavə edib rəngi dəyişənə kimi çırpırıq. Nə çox duru nə də qatı olacaq.
Hissələri soyuyandan sonra bərkidib ev halına alırıq.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, yumurta, icing, Royal, çırpılır, sonra, stəkan, çırpırıq, dəqiqə, pudrası, şəkər, yarısına, şəkərin, mirkserin, ağını, Yumurta, gözündə, dərəcə, bişlirilir, hazırlanması