Tərkibi: 25 ədəd peçenye üçün:
3 yumurtanın sarısı
100 qram şəkər pudrası
2 çay qaşığı limon suyu
Hazırlanması:Yumurta sarılarına şəkər pudrası ilə limon suyunu əlavə edin və mikserlə çalın.
Beze halından bir az duru olana qədər çalıb, perqament kağız sərilmiş siniyə bir çay qaşığı köməyi ilə tökün. (Bir az aralı düzün ki, bişmə ərəfəsində yayılıb yapışmasın)
İstəyə görə üzərlərini qoz, fındıq və digər çərəzlərlər bəzəyə bilərsiz.
110 dərəcədə 20-25 dəqiqə bişirin. Üzərini qızarmağa qoymayın ki çox quru olmasın.
Nuş olsun!
Etiketlər: pudrası, limon, şəkər, qaşığı, İstəyə, üzərlərini, fındıq, digər, yapışmasın, yayılıb, bişmə, çərəzlərlər, düzün, ərəfəsində, dərəcədə, qızarmağa, qoymayın, olmasın, olsun, Üzərini