• Tut qurusu ilə olan peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 243

Tarix : 10.01.2020, 12:00

Bölmə : Peçenye reseptləri, Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : fitfood.azerbaijan




Tərkibi:
Bir yumurta
3/4 stəkan tut qurusu (blendordan keçirib toz halına gətiririk)
1 yemək qaşığı kakao
Yarım stəkan süd
Bir stəkan yulaf unu
Soda

Hazırlanması:
Bütün inqrediyentleri qarışdırıb yemək qaşığının köməyi ilə soba qabına yerləşdiririk, daha sonra isə 180 dərəcədə 15-20 dəqiqə bişməyə göndəririk.

Nuş olsun!
Etiketlər: stəkan, yemək, yerləşdiririk, qabına, qaşığının, qarışdırıb, köməyi, sonra, göndəririk, bişməyə, dəqiqə, dərəcədə, inqrediyentleri, yulaf, halına, keçirib, blendordan, qurusu, gətiririk, qaşığı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN