• Korovka peçenyesi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 19 845

Tarix : 8-11-2014, 18:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
16 ədəd "Korovka" konfeti
50 q kərə yağı
50 q süd
1/4 ç.q. qabartma tozu
un
1 ovuc fıstıq
1 yumurta
50 q şəkər tozu

Hazırlanması:
Konfetləri süd və yağla birlikdə əridin. Şəkər tozunu yumurta ilə çalın, qarışdıra-qarışdıra əritdiyiniz konfetləri oraya əlavə edin. qabartma tozu və un əlavə edin. Xəmirin qatılığı qatı xama kimi olmalıdır.
Yağlanmış xırda formaların içinə (məsələn, balıqqulağı formasında) 3 ədəd fıstıq qoyun, üzərinə isə xəmiri tökün.
180 dərəcə qızdırılmış sobada təxminən 30 dəqiqə bişirin (kibrit və ya diş çöpüylə bişib-bişmədiyini yoxlayın).

Nuş olsun!
Etiketlər: fıstıq, yumurta, əlavə, qabartma, qarışdıra, xəmiri, tökün, dərəcə, formasında, məsələn, balıqqulağı, qızdırılmış, qoyun, üzərinə, təxminən, bişib, bişmədiyini, yoxlayın, olsun, çöpüylə
BİZİ İZLƏYİN