• Badamlı peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8899

Tarix : 21.11.2014, 19:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
400 q şəkər
6 yumurtanın ağı
80 q un
200 q badam

Hazırlanması:
Badamı qaynar suya salıb qabığını təmizləyin. Qurudun. Sonra isə qəhvəüyüdəndə üyüdün. Üyüdülmüş badamı, 3 yumurtanın ağını və şəkər tozunu çalın. Sonra daha 3 yumurtanın da ağını əlavə edib "su hamamında" çalmağa davam edin. Sonra isə qaşıqla yavaş-yavaş qarışdıraraq unu əlavə edin. Qarışığı konditer kisəsinə töküb üzərinə perqament qoyulmuş siniyə balaca peçenyelər sıxın. 160-180 dərəcə istidə qızaranadək bişirin. O quruyanda yaxşı bişmiş sayılır.
Hazır peçenyeni perqamentlə birlikdə sinidən götürüb nəm salfetin üzərinə qoyun. Peçenye kağızdan rahatca qopmağa başlayanda hamısını götürüb bir qaba düzün. Onları ərinmiş şokolad vasitəsilə iki-iki yapışdıra da bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: yumurtanın, Sonra, yavaş, ağını, əlavə, şəkər, götürüb, üzərinə, perqamentlə, sinidən, peçenyeni, birlikdə, sayılır, bişirin, qızaranadək, istidə, quruyanda, yaxşı, salfetin, bişmiş
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica