• Armud qurabiyə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15282

Tarix : 2.07.2015, 22:00

Bölmə : Peçenye reseptləri, Xəmir işləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
3 yumurta
3 qəhvə fincanı zeytun yağı,
3 qəhvə fincanı şəkər tozu,
2 memək qaşığı darçın,
15 ədəd mixək,
1 paket qabartma tozu,
Aldığı qədər un,
Üzərinə:yumurta sarısı,

Hazırlanması:
Xəmir yoğurma qabına yumurta və şəkəri tökün.
Mirəyi bir həvəngdə əzin.
Zeytun yağını, darçını və mixəyi də əlavə edin.
Qabartma tozu və unu da əlavə edib yoğurun.
Yağlı kağız sərdiyiniz fırın sinisinə yerləşdirin.
Kurabiyyələrin üzərinə yumurta sarısı sürtün.
Əvvəlcədən 180 dərəcə qızdırılmış fırında bişirin.
Not :kurabiyyələr tamamən soyuduqdan sonra saxlayacağınız saxlama qabına yerləşdirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: yumurta, qabına, yerləşdirin, sarısı, əlavə, qəhvə, fincanı, üzərinə, Kurabiyyələrin, sinisinə, kağız, yoğurun, Yağlı, sürtün, sərdiyiniz, fırın, dərəcə, sonra, soyuduqdan, saxlayacağınız
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN