• Acıbadamlı ağ şokolad resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10864

Tarix : 8.02.2016, 23:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Dünya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 10-20

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
4 paket ağ şokolat(80 q)
1 çay stəkanından bir barmak əksik qaymaq,
150 q marqarin,
90q acı badam ,
1 çay stəkanı şəkərlənmiş albalı ,
1 su stəkanı badam,
2 şorba qaşığı hind qozu,

Hazırlanması:
Ocağa qoyduğunuz qaynar su dolu bir qazanın içinə, istiyə davamlı bir qab yerləşdirin.
Bu qabın da içinə, suya deyməyəcək şəkildə, şokolat, qaymaq və marqarin qoyub , qızdıraraq əridin.
Qabı atəşdən alın və içinə iri doğranmış acı badam, albalı şəkərləməsi, əzilmiş badam və hind qozu əlavə edib , qarışdırın.
Hazırladığınız qarışığı 20×20 sm ölçüsündə yağlı kağız sərilmiş qaba boşaldın.
Donması üçün qabı soyuducuda 2-3 saat gözlədin.
İsti suya batırılmış bıçaqla dilimləyərək servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: badam, içinə, stəkanı, qaymaq, marqarin, şokolat, albalı, əridin, qarışığı, Hazırladığınız, qarışdırın, şəkərləməsi, doğranmış, əzilmiş, əlavə, ölçüsündə, atəşdən, sərilmiş, batırılmış
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN