• İrəvan kətəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14532

Tarix : 30.09.2015, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Dünya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 8-10




Tərkibi:
Xəmiri üçün:

1,5 kq un,
800 q yağ,
1 l qatıq,
1 çay qaşığı soda,

İçi üçün:
200q yağ,
1 stəkan un,
1kq şəkər tozu,

Hazırlanması:
1.5 kq unu 800 qr yağla ovun.
İçinə 1 tomat bankası qatıq və bir azca da soda əlavə edib xəmir yoğrun.
İçini hazırlamaq üçün:
200qr yag, 1stəkan un, 1kq şəkər tozunu qatıb ovxalayaraq içlik hazırlayın.
Yoğurduğunuz xəmiri 4 kündəyə ayırın. Kündənin hər birini unsuz uzun şəkildə yayın.
Eni 20 sm olmaq şərtiylə, yaydığınız yuxanın arasına düzəltdiyiniz için 1/4-ni töküb xəmirin üzərinə yayıb oxlova bükün.
Sonra oxlovdan çıxarıb fiqurlu bıçaqla kəsin.
Üstünü yumurtalayıb 180 dərəcə qızdırılmış fırında bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: qatıq, kətəsi, şəkər, arasına, yuxanın, töküb, üzərinə, xəmirin, yaydığınız, düzəltdiyiniz, şərtiylə, unsuz, birini, şəkildə, yayın, olmaq, yayıb, Sonra, yumurtalayıb, Üstünü
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN