• Rafaello resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11281

Tarix : 2.09.2015, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Dünya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 8-10


Tərkibi:
1 qutu qatılaşdırılmış süd
100 qram hindistan qozu (kokos)
3 xörək qaşığı kərə yağı
50 qram badam

Hazırlanması:
Bir qazan götürürük və buraya qatılaşdırılmış süd və kərə yağını tökürük.

Qatılaşdırılımş süd və kərə yağını vam odda 10-15 dəqiqə bişiririk.

Sonra südlə kərə yağ qarışığına kokos əlavə edirik. Soyumaq üçün buraxırıq.

Soyuduqdan sonra bu qarışıqdan qoz böyüklüyündə tolar hazırlayırıq.

Hər topun içərisinə 1 ədəd badam qoyuruq. Hazırladığımız rafaello topunu kokosa batırırıq.

Hazır rafaellonu soyuducuda 2-3 saat gözlədirik. Bundan sonra rafaellonu süfrəyə vermək olar.

Nuş olsun!

Etiketlər: qatılaşdırılmış, yağını, kokos, rafaellonu, sonra, rafaello, Rafaello, badam, topun, içərisinə, qoyuruq, hazırlayırıq, böyüklüyündə, Soyuduqdan, qarışıqdan, tolar, batırırıq, gözlədirik, Bundan, süfrəyə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica