Tərkibi:1 qutu qatılaşdırılmış süd
100 qram hindistan qozu (kokos)
3 xörək qaşığı kərə yağı
50 qram badam
Hazırlanması:Bir qazan götürürük və buraya qatılaşdırılmış süd və kərə yağını tökürük.
Qatılaşdırılımş süd və kərə yağını vam odda 10-15 dəqiqə bişiririk.
Sonra südlə kərə yağ qarışığına kokos əlavə edirik. Soyumaq üçün buraxırıq.
Soyuduqdan sonra bu qarışıqdan qoz böyüklüyündə tolar hazırlayırıq.
Hər topun içərisinə 1 ədəd badam qoyuruq. Hazırladığımız rafaello topunu kokosa batırırıq.
Hazır rafaellonu soyuducuda 2-3 saat gözlədirik. Bundan sonra rafaellonu süfrəyə vermək olar.
Nuş olsun!
Etiketlər: qatılaşdırılmış, yağını, kokos, rafaellonu, sonra, rafaello, Rafaello, badam, topun, içərisinə, qoyuruq, hazırlayırıq, böyüklüyündə, Soyuduqdan, qarışıqdan, tolar, batırırıq, gözlədirik, Bundan, süfrəyə