• Yerkökülü peçenya resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 17 441

Tarix : 28-04-2016, 23:00

Bölmə : Peçenye reseptləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
0.5 kq kök
100 qr kərə yağı
4-5 stəkan un
1 stəkan şəkər tozu
vanil

Hazırlanması:
1. İnqredientlər hazırlanır.
2. Kökün qabığı təmizlənir, sürtkəcdən keçirilir və üzərinə şəkər tozu əlavə olunur.
3. Kərə yağı əvvəlcədən otaq temperaturunda yumuşaldılır, kökə əlavə olunur.
4. İnqredientlər əlnən yaxşı qarışdırılır.
5. Alınan kütləyə un və vanil əlavə olunub biraz bərk xəmir yoğrulur.
6. Alınan xəmirdən kündələr hazırlanır.
7. Xəmir oxlov ilə 1sm qalınlığında açılır.
8. Stəkanın ağzı ilə xəmir kəsilir.
9. Alınmış dairəvi xəmirlər tavaya qoyulur.
10. Əvvəlcədən 190°C temperaturunda isidilmiş sobada üstü qızarana kimi bişirilir.

Yerkökülü peçenya resepti - FOTO RESEPT

Yerkökülü peçenya resepti - FOTO RESEPT

Yerkökülü peçenya resepti - FOTO RESEPT

Yerkökülü peçenya resepti - FOTO RESEPT

Yerkökülü peçenya resepti - FOTO RESEPT

Yerkökülü peçenya resepti - FOTO RESEPT

Yerkökülü peçenya resepti - FOTO RESEPT

Yerkökülü peçenya resepti - FOTO RESEPT

Yerkökülü peçenya resepti - FOTO RESEPT

Yerkökülü peçenya resepti - FOTO RESEPT

Yerkökülü peçenya resepti - FOTO RESEPT

Yerkökülü peçenya resepti - FOTO RESEPT

Yerkökülü peçenya resepti - FOTO RESEPT

Yerkökülü peçenya resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, İnqredientlər, temperaturunda, hazırlanır, xəmir, olunur, vanil, şəkər, Alınan, stəkan, xəmirdən, yoğrulur, Xəmir, qalınlığında, oxlov, Stəkanın, kündələr, xəmirlər, sobada
BİZİ İZLƏYİN