• Qəhvəli peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14055

Tarix : 3.11.2015, 20:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Dünya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Yarım paket otaq istiliyində ərimiş marqarin
2 ədəd yumurta (bir dənəsinin axını ayıralım)
1 su stəkanı şəkər
1 yemək qaşığı neskafe
3 yemək qaşığı süd
3 su stəkanı un
1 paket qabartma tozu
yarım su stəkanı döyülmüş fındıq

Hazırlanması:
Qəhvəli peçenyeİlk olaraq marqarin, şəkər, yumurtaları (lakin yumurtanın birdənəsinin ağını ayıraq), südü dərin bir qabın içərisindəqarıştıralım. Vərəqlədiyimiz ərzaqlarimizin içərisinə 2 su stəkanıun, qabartma tozu, və kahvemizi əlavə edək. Əgər xəmir əlimizəyapışıyorsa, digər qalan undan yarım stəkan daha əlavə edək.
Xəmirimiz əlimizə yapışmayana qədər yoğuraq və son stəkandaqalan unu da əlavə edə bilər. Daha sonra xəmirimizdən qozböyüklüyündə parçalar koparalım və əvvəl yumurta axına, sonradöyülmüş fındığa bulayalım.
Daha sonra yağlamış olduğumuz soba tepsimize müəyyən aralıqla düzək. Əvvəlcədən isidilmiş sobada təxminən 30 dəqiqəqədər bişirək. Soba tepsisine soyuduqdan sonra, başqa birpeçenye qabına gözəlcə düzülüb nuşla yeyə bilər.

Nuş olsun!

Etiketlər: sonra, stəkanı, əlavə, şəkər, qabartma, yarım, yemək, qaşığı, paket, yumurta, marqarin, bilər, sonradöyülmüş, axına, fındığa, yağlamış, olduğumuz, əvvəl, bulayalım, parçalar
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN