• Sadə kurasan resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 19008

Tarix : 26.10.2015, 20:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 1-2




Tərkibi:
1 Roll Milföy Xəmiri
1 Yumurta
1 Çay qaşığı Un

Hazırlanması:
Milföy xəmirini üç yerə bölüb kənarları 30 sm olan üç kvadrat lavaş açın.
Hər bir küncdən küncə çarpaz olaraq iki dəfə kəsib dörd dənə üçbucaq əldə edin.
Üçbucağın geniş kənarından iti ucuna doğru büküb rulon şəkli verin.
Bir bişirmə un səpin və kurasanları yerləşdirin. Yumurtanı çalıb üzərlərinə sürün.
Əvvəldən 220 dərəcədə isidilmiş sobada 10-15 dəqiqə bişirin.
İstəyinizə görə cem və ya marmeladla süfrəyə verəbilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: Milföy, Əvvəldən, dərəcədə, sobada, sürün, isidilmiş, çalıb, kurasanları, yerləşdirin, Yumurtanı, dəqiqə, üzərlərinə, bişirin, dadınıza, damaq, uyğun, olacaq, Reseptlərdəndir, ləziz, Hakkında
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN