• Yumşaq almalı peçenyelər resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8621

Tarix : 16.11.2015, 18:00

Bölmə : Peçenye reseptləri, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
55 q kərə yağı
1 yumurta
0,5 fincan şəkər tozu
0,5 fincan qəhvəyi şəkər tozu
1,5 st. un
3 x.q. xama
1 ç.q. qabartma tozu
1/4 ç.q. duz
1 iri alma
0,5 fincan kişmiş

Hazırlanması:
Yumşaq kərə yağını şəkər tozu və yumurta ilə qabarınca çalın.

Un, duz, qabartma tozunu qarışdırın. Yağlı-yumurtalı qarışığa tədricən, xama ilə növbələyərək əlavə edin.
Almanın cecəsini çıxarın, 0,5 sm tərəfli kubik doğrayın.

Xəmirə almanı və kişmişi qatıb qaşıqla ehtiyatla qarışdırın.

Xəmirdən çay qaşığı ilə götürərək perqament döşənmiş siniyə aralı olmaqla düzün (bişəndə yayılır).

200 dərəcə qızdırılmış sobada 12-15 dəqiqə bişirin. Şəbəkənin üzərində soyudun.

Yumşaq almalı peçenyelər resepti - FOTO RESEPT

Yumşaq almalı peçenyelər resepti - FOTO RESEPT

Yumşaq almalı peçenyelər resepti - FOTO RESEPT

Yumşaq almalı peçenyelər resepti - FOTO RESEPT

Yumşaq almalı peçenyelər resepti - FOTO RESEPT

Yumşaq almalı peçenyelər resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!

Etiketlər: şəkər, fincan, qabartma, qarışdırın, yumurta, döşənmiş, siniyə, olmaqla, perqament, aralı, qaşığı, qaşıqla, ehtiyatla, Xəmirdən, düzün, götürərək, yayılır, bişirin, Şəbəkənin, üzərində
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica