Tərkibi:2 stəkan un
250 q yağ
200 q kəsmik
Vanil, qabartma tozu
Şəkər tozu
Hazırlanması:Şəkər istisna olmaqla bütün ərzaqlardan xəmir yoğururuq. Xəmiri 20 dəqiqə dinləndiririk. Daha sonra xəmiri iki yerə ayırırıq və hərəsini 3 mm qalınlığında açırıq. Xəmiri stəkan ilə kəsirik.
Şəkərə bulayırıq vı dördqat qatlayırıq.
Hazır peçenyeləri 220 C üzəri qızaranadək bişiririk.
Nuş olsun!
Etiketlər: Şəkər, stəkan, Xəmiri, bulayırıq, kəsirik, Şəkərə, hərəsini, qalınlığında, dördqat, Hazır, bişiririk, olsun, qızaranadək, üzəri, ayırırıq, peçenyeləri, qatlayırıq, sonra, istisna