• Quş üzümlü peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 783

Tarix : 20-06-2016, 16:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
yarım çay stəkanı quş üzümü
1 çay stəkanı döyülmüş qoz içi
1 çay stəkanı şəkər
1 çay stəkanı süd
100 qr marqarin
1 paket vanil
1 paket qabartma tozu
un (lazım olduğu qədər)

Hazırlanması:
Dərin bir kasaya bütün ərzaqlrı qoyun. Ərzaqları yaxşıca əzin.
Ala bildiyi qədər un (təxminən 2,5 stəkan) əlavə edərək yumşaq bir xəmir əldə edin.
10 dəqiqə xəmiri qoyun qalsın. Qoz böyüklüyündə parçalar alaraq ovuc içində yumrulayın.
Bunları nimçəyə düzün. 200 dərəcədə isitilmiş sobada bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: stəkanı, qədər, paket, qoyun, böyüklüyündə, parçalar, alaraq, qalsın, edərək, dəqiqə, yumşaq, xəmiri, xəmir, yumrulayın, isitilmiş, sobada, bişirin, olsun, dərəcədə, düzün
BİZİ İZLƏYİN