• Quş üzümlü peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9869

Tarix : 20.06.2016, 16:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
yarım çay stəkanı quş üzümü
1 çay stəkanı döyülmüş qoz içi
1 çay stəkanı şəkər
1 çay stəkanı süd
100 qr marqarin
1 paket vanil
1 paket qabartma tozu
un (lazım olduğu qədər)

Hazırlanması:
Dərin bir kasaya bütün ərzaqlrı qoyun. Ərzaqları yaxşıca əzin.
Ala bildiyi qədər un (təxminən 2,5 stəkan) əlavə edərək yumşaq bir xəmir əldə edin.
10 dəqiqə xəmiri qoyun qalsın. Qoz böyüklüyündə parçalar alaraq ovuc içində yumrulayın.
Bunları nimçəyə düzün. 200 dərəcədə isitilmiş sobada bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: stəkanı, qədər, paket, qoyun, böyüklüyündə, parçalar, alaraq, qalsın, edərək, dəqiqə, yumşaq, xəmiri, xəmir, yumrulayın, isitilmiş, sobada, bişirin, olsun, dərəcədə, düzün
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN