• Portağal sulu peçenyelər resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 104

Tarix : 17-07-2016, 09:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
1,5 paket kakaolu peçenye
1 ovuc iri döyülmüş fındıq
1,5 su stəkanı portağal suyu
2 paket südlü şokolad

Hazırlanması:
Kakaolu peçenyelər əvvəlcə xırdalanır.
Sonra fındıqlar əlavə edilir və qarıştırılır.
Daha sonra 1. 5 su stəkanı portağal suyu da əlavə olunur və yoğrulur.
Və keks qəliblərinə qoyulur.
Hamısını qoyduqdan sonra əridilmiş şokoladlar keks qablarınınn içərisindəki qarışımdan üzərinə tökülür.
Daha sonra istənilən meyvə ilə bəzədilir. İstəyə görə fıstıq və ya yaşıl fıstıq qoyulur. Daha sonra soyuducuda bir saat gözlədilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, paket, qoyulur, portağal, fıstıq, əlavə, stəkanı, əridilmiş, qoyduqdan, qəliblərinə, qarıştırılır, olunur, yoğrulur, şokoladlar, Hamısını, içərisindəki, İstəyə, bəzədilir, yaşıl, soyuducuda
BİZİ İZLƏYİN