• Amaretti peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6124

Tarix : 19.07.2016, 10:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
250 qr təmizlənmiş badam
1 çay qaşığı badam essensiyası
200 qr şəkər
4 yumurta ağı
1 stəkan kərə yağı
1 stəkan un
pudra şəkəri

Hazırlanması:
Badamı üyüdüb 150 qr şəkər və badan essensiyası ilə qarışdırın.
Yumurta ağlarını bərkiyənə qədər qarışdırın və qalan şəkəri əlavə edin.
Badam qarışımını qaşıqla yumurta ağına əlavə edərək qarışdırın.
Soba qabını kərə yağı ilə yağlayıb un səpin.
Badamlı qarışımı qaşıq ilə qaba peçenye formasında tökün.
2 saat kənarda saxlayın.
Sobanı 150 dərəcədə isidin və 1 saat sobada bişirin.
Bişdikdən sonra pudra şəkəri əlavə edin

Nuş olsun!

Etiketlər: qarışdırın, şəkəri, əlavə, essensiyası, şəkər, pudra, badam, yumurta, stəkan, Badamlı, qarışımı, qaşıq, sonra, səpin, yağlayıb, edərək, qabını, olsun, peçenye, formasında
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica