• Qozlu peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 92 943

Tarix : 2-07-2014, 22:58

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 yumurta
125 g. marqarin və ya kərəyağı (yumşalmış)
1 su stəkanı pudra şəkəri
25-30 ədəd qoz içi
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil
2,5 - 3 su stəkanı un

Hazırlanması:
Yumşalmış marqarin ilə pudra şəkərini yaxşıca əzin.
Üzərinə yumurta, vanil, un və qabartma tozunu əlavə edib xəmir edin.
Xəmirdən qoz böyüklüyündə parçalar qoparıb yumrulayın və üzərlərinə bir qoz qoyun.
175 dərəcə isidilmiş sobada çəhrayılaşana qədər bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: pudra, paket, vanil, stəkanı, qabartma, yumurta, marqarin, üzərlərinə, qoyun, parçalar, yumrulayın, dərəcə, qoparıb, sobada, qədər, olsun, böyüklüyündə, çəhrayılaşana, bişirin, isidilmiş
BİZİ İZLƏYİN