• Qozlu peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 89268

Tarix : 2.07.2014, 22:58

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 yumurta
125 g. marqarin və ya kərəyağı (yumşalmış)
1 su stəkanı pudra şəkəri
25-30 ədəd qoz içi
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil
2,5 - 3 su stəkanı un

Hazırlanması:
Yumşalmış marqarin ilə pudra şəkərini yaxşıca əzin.
Üzərinə yumurta, vanil, un və qabartma tozunu əlavə edib xəmir edin.
Xəmirdən qoz böyüklüyündə parçalar qoparıb yumrulayın və üzərlərinə bir qoz qoyun.
175 dərəcə isidilmiş sobada çəhrayılaşana qədər bişirin.

Nuş olsun!


Etiketlər: pudra, paket, vanil, stəkanı, qabartma, yumurta, marqarin, üzərlərinə, qoyun, parçalar, yumrulayın, dərəcə, qoparıb, sobada, qədər, olsun, böyüklüyündə, çəhrayılaşana, bişirin, isidilmiş
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
GUNAY_EHMEDOVA
super.denemeye deyer.sinayin !!!!!
30 iyul 2014 22:56
2
Offline
Gulya
dadli olar inwallah.prob ederem
4 iyul 2014 15:33
1
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN