• Qozlu peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 42147

Tarix : 2.07.2014, 22:58

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 yumurta
125 g. marqarin və ya kərəyağı (yumşalmış)
1 su stəkanı pudra şəkəri
25-30 ədəd qoz içi
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil
2,5 - 3 su stəkanı un

Hazırlanması:
Yumşalmış marqarin ilə pudra şəkərini yaxşıca əzin.
Üzərinə yumurta, vanil, un və qabartma tozunu əlavə edib xəmir edin.
Xəmirdən qoz böyüklüyündə parçalar qoparıb yumrulayın və üzərlərinə bir qoz qoyun.
175 dərəcə isidilmiş sobada çəhrayılaşana qədər bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: pudra, paket, vanil, stəkanı, qabartma, yumurta, marqarin, üzərlərinə, qoyun, parçalar, yumrulayın, dərəcə, qoparıb, sobada, qədər, olsun, böyüklüyündə, çəhrayılaşana, bişirin, isidilmiş
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
GUNAY_EHMEDOVA
super.denemeye deyer.sinayin !!!!!
30 iyul 2014 22:56
2
Offline
Gulya
dadli olar inwallah.prob ederem
4 iyul 2014 15:33
1
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica