Tərkibi:Yarım su stəkanı ərimiş yeməli marqarin və ya kərəyağ
Yarım su stəkanı maye yağ
1 su stəkanı pudra şəkəri
2,5 - 3 su stəkanı un
Yarım paket vanil
1 çay qaşığı qabartma tozu
Hazırlanıması:Şüşə bir kasada yağ ilə pudra şəkəri yaxşıca qarışdırıb krem halına gətin.
Ələnilmiş un, vanil, qabartma tozu əlavə edib sərt bir xəmir edin.
Qoz böyüklüyündə parçalar ayrılıb diyirləyin.
Nimçəyə düzülüb orta istilikdə sobada ağ olaraq bişirin.
İstiykən üzərinə vanilli pudra şəkəri əliyin.
Peçenyelər sabahısı günə qədər gözlədilsə daha yaxşı olar.
Nuş olsun!
Etiketlər: stəkanı, şəkəri, pudra, Yarım, qabartma, vanil, olaraq, bişirin, İstiykən, sobada, düzülüb, istilikdə, üzərinə, diyirləyin, Nimçəyə, Peçenyelər, gözlədilsə, yaxşı, olsun, qədər