• Almalı pirojkilər resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10978

Tarix : 18.08.2016, 16:00

Bölmə : Peçenye reseptləri, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
xəmir:
300 q un
125 q kəsmik
100 q şəkər tozu
100 ml süd
75 ml bitki yağı
1 paket qabartma tozu
vanil
1/4 ç. q. duz

:
4 orta boy alma
1 x.q. şəkər tozu
1 x.q. kərə yağı

Hazırlanması:
İç: Tavada kərə yağını əridin, doğranmış almanı və şəkər tozunu əlavə edin. Tavanın qapağını qoyun, vam odda 3-5 dəqiqə bişirin. Ocaqdan götürün. Qapağı açın. Almanı soyudun.

Kəsmiyi süd, bitki yağı, şəkər tozu, duz, un və qabartma tozu ilə qarışdırıb xəmir yoğurun.

Xəmiri 10 yerə bölüb kündələyin.

Hər birini yayıb içinə iç qoyun, kənarlarını bitişdirin.

Perqament döşənmiş siniyə yığıb üzərinə yumurta çəkin.

180 dərəcə qızdırılmış sobada 20-25 dəqiqə bişirin.

Almalı pirojkilər resepti - FOTO RESEPT

Almalı pirojkilər resepti - FOTO RESEPT

Almalı pirojkilər resepti - FOTO RESEPT

Almalı pirojkilər resepti - FOTO RESEPT

Almalı pirojkilər resepti - FOTO RESEPT

Almalı pirojkilər resepti - FOTO RESEPT

Almalı pirojkilər resepti - FOTO RESEPT

Almalı pirojkilər resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, bişirin, xəmir, qabartma, dəqiqə, qoyun, bitki, içinə, yayıb, kündələyin, Xəmiri, bölüb, kənarlarını, birini, döşənmiş, çəkin, dərəcə, qızdırılmış, sobada, yumurta
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN