• Pyer Ermenin peçenyesi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6883

Tarix : 24.08.2016, 16:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
230 q kərə yağı
100 q şəkər pudrası
1/4 ç.q. duz
330 q un
1 yumurta
50 q şəkər tozu
2 q vanil

Hazırlanması:
Yumşaldılmış kərə yağını şəkər pudrası ilə qarışdırın. Duz, vanil, ələnmiş un qatıb yumşaq xəmir yoğurun. Xəmiri 3 yerə bölün. Diametri 2-3 sm olan "kolbasalar" hazırlayın. Hər birini qida plyonkasına bükün. Dondurucuda 15 dəqiqə saxlayın.
Yumurtanı çalın. Masanın üzərinə şəkər tozu səpin. Xəmiri çıxarıb üzərinə yumurta çəkin. Sonra şəkər tozunun üzərində irəli-geri hərəkət etdirərək hər tərəfinin şəkər tozuna bulaşmasına çalışın. Hər birini 2 sm qalınlıqda fal-fal doğrayın. Perqament döşənmiş siniyə düzün. 180 dərəcə qızdırılmış sobada 20-25 dəqiqə, qızılı rəng alanadək bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: şəkər, pudrası, Xəmiri, dəqiqə, üzərinə, birini, vanil, yumurta, tozuna, bulaşmasına, çalışın, tərəfinin, üzərində, tozunun, hərəkət, etdirərək, irəli, Perqament, sobada, qızdırılmış
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica