• Kəsmikli peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13762

Tarix : 25.07.2014, 01:54

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
250 qr şirin kəsmik
100 qr kərə yağı və ya marqarin (otaq istiliyində)
1 Yumurta (otaq istiliyində)
1 Yarım su stəkanı şəkər
1 Ədəd portağal qabığı
1 pk qabartma tozu
Üzəri üçün 1 yumurta sarısı
3 və ya 3 yarım su stəkanı un

Hazırlanması:
1. Şəkər, yumurta, yağ və kəsmik şəkər əriyənə qədər qarışdırılır.

2. Qabartma tozu, rəndələnmiş portağal qabığı və az az un əlavəsiylə yumşaq bir xəmir yoğrulur.

3. Xəmirdən qoz böyüklüyündə parçalar qoparılıb yuvarlanır və yüngülcə üzərinə basdırılır.

4. Əvvəldən 180 dərəcə isidilmiş sobada üzəri qızarana qədər bişirilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: portağal, qabığı, qədər, yumurta, şəkər, stəkanı, istiliyində, kəsmik, Xəmirdən, yüngülcə, üzərinə, böyüklüyündə, basdırılır, parçalar, qoparılıb, yuvarlanır, isidilmiş, qızarana, bişirilir, olsun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN