• Ballı badamlı şirniyyat resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13626

Tarix : 3.02.2017, 16:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1,5 fincan badam əzməsi yağı
¼ fincan = 1 yemək qaşığı xam bal
1 çay qaşığı vanil
½ fincan təbii hind qozu yağı(əridilmiş və otaq temperaturunda)
Dəniz duzu
2/3 fincan doğranmış çiy badam
əlavə üstü uçün dəniz duzu

Hazırlanması:
12 ədəd kiçik keks qablarını hazır qoyun
Orta ölçülü bir kasada badam yağı, bal və vanili krem halına gələnəcən çalın. Üstünə hind qozu yağını əlavə edib tamam həll olunanacan çalın.
Badam və dəniz duzunu da əlavə etdikdən sonra qaşıqla keks qablarına tökün.
15-20 dəqiqə ərzində tamamən bərkiyənəcən dondurub servis edə bilərsiniz. Qalanlarını soyuducuda saxlayın. Otaq temperaturunda qalarsa əriyə bilər.

Nuş olsun!


Etiketlər: fincan, əlavə, badam, temperaturunda, dəniz, çalın, qaşığı, tökün, dəqiqə, duzunu, ərzində, qablarına, tamamən, qaşıqla, sonra, etdikdən, servis, saxlayın, qalarsa, əriyə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN