Tərkibi:2 ədəd yumurta
150 qram yağ
1 stəkan şəkər pudrası
1 ədəd vanil
1 ədəd qabartma tozu
3-4 xörək qaşığı kakao
Lazım olan qədər un
Hazırlanması:Yağ, yumurta, şəkər pudrası, vanil, qabartma tozu və unu yaxşıca qarışdırın. Əldə etdiyiniz xəmiri ikiyə bölün. Xəmirlərdən birinə kakao əlavə edib yenə yoğurun. Xəmiri 10 dəqiqə kənarda saxlayın. Daha sonra xəmirdən portağal böyüklükdə dilimlər kəsib açın. Açılan xəmirləri üst-üstə qoyub tikələrə ayırın. Hər kəsilən parçanı yuvarlayaraq tavaya düzün. 180 dərəcə qızdırlmış sobada bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: qabartma, kakao, vanil, yumurta, pudrası, şəkər, xəmirləri, tikələrə, Açılan, qoyub, dilimlər, böyüklükdə, ayırın, portağal, kəsib, yuvarlayaraq, qızdırlmış, sobada, bişirin, dərəcə