• Amaretti peçenyesi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15800

Tarix : 28.07.2014, 02:52

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2,3 st. badam
0,6 st. şəkər tozu
2 yumurtanın ağı
1/4 ç.q. duz
1/4 ç.q. vanil ekstraktı
0,5 ç.q. badam ekstraktı
15 gilənar

Hazırlanması:
Sobanı 180 dərəcə qızdırın.

2 sinini yağlayıb perqament döşəyin.

15 ədəd badamı ayırın, qalanını şəkər tozunun yarısı ilə kombaynda xırdalayın.
Mikserdə yumurta ağlarını duzla möhkəm çalın, tədricən şəkər tozunun qalanını əlavə edin. Yaxşıca çalandan sonra badamlı qarışığı, vanil və badam ekstraktlarını əlavə edin.

Xəmirdən xırda kündələr tutun. Azca yastılayın, hər birinin ortasına ya gilənar, ya da bütöv badam basın.

25 dəqiqə, qızılı rəng alanadək bişirin. Bişdikdən sonra 5 dəqiqə formada soyudun, sonra isə qaba düzün.

Bu peçenyeni bir neçə gün soyuducuda, bir neçə həftə isə dondurucuda saxlamaq mümkündür. Soyuducuda saxladıqdan sonra süfrəyə verəndə sobada qızdırın.

Nuş olsun!

Etiketlər: badam, sonra, şəkər, qızdırın, tozunun, dəqiqə, gilənar, əlavə, vanil, ekstraktı, qalanını, qızılı, alanadək, Bişdikdən, bişirin, ortasına, yastılayın, tutun, birinin, formada
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
emis
cox sadedi beyendim 01
28 iyul 2014 11:31
1
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica