• Alman peçenyesi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5721

Tarix : 25.11.2016, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
375 qr kere yağı
2 yumurta sarısı
2 yemek qaşığı toz kremşanti
1 çay qaşığı maya
550 qr un
Üzeri üçün şeker tozu və kakao.

Hazırlanması:
Ev temperaturunda kereyağını ve digər ərzaqları qarışdırıb yoğurun, 20 dəqiqə mayalandırın.
Xəmiri yarım sm qalınlığında açın,təqribən 3 sm enində kəsin ,həryerini şəkər tozuna bulayıb rulet formasında bükün .170 derecede qızarana kimi bişirin..
Şəkər tozunun bir qisminə kakao qarışdırıb kakaolusunuda hazırlıya bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: qaşığı, kakao, qarışdırıb, formasında, bükün, rulet, bulayıb, kəsinhəryerini, şəkər, tozuna, derecede, bişirin, kakaolusunuda, hazırlıya, bilərsiniz, qisminə, tozunun, enində, Şəkər, qızarana
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica