• Qaşıq qurabiyəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 37859

Tarix : 26.05.2014, 13:39

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi (25 ədəd):
2 su st. şəkər pudrası
250 q marqarin
3 yumurta
2 x.q. fındıq tozu
1 armudu st. damla şokolad
2 x.q. xırdalanmış qoz
yarım paket qabartma tozu
1 ç.q. vanil
3 su st. un

Üzərinə:
qoz

Hazırlanması:
Şəkər pudrası və otaq temperaturunda yumşaldılmış marqarini mikserlə çalın. Yumurta əlavə edib çalmağa davam edin. Fındıq tozu (yaxud rəndələnmiş fındıq), damla şokolad, xırdalanmış qoz, qabartma tozu, vanil və un əlavə edib yoğurun.

Dondurma qaşığı ilə xəmirdən kürələr hazırlayın, yağlanmış siniyə aralı-aralı düzün. Üzərinə qoz qoyun, əvvəlcədən 180 dərəcə qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: xırdalanmış, şokolad, qabartma, vanil, aralı, Üzərinə, damla, əlavə, pudrası, fındıq, hazırlayın, yağlanmış, şəkər, siniyə, kürələr, Dondurma, qaşığı, xəmirdən, düzün, əvvəlcədən
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN