• Kövrək xəmirdən peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9015

Tarix : 14.12.2016, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
400 q kərə yağı,
500 q un,
4 yumurta sarısı,
200 q narın şəkər tozu,
yarım çay qaşığı duz.

Bəzək üçün:
ağ şokolad və yeməli bəzək muncuğu.

Hazırlanması:
500 q ələnmiş una 400 q soyuq kərə yağını əlavə edin. Daha sonra 200 q şəkər tozunu və yarım çay qaşığı duzu da əlavə edin. Xəmiri əllərinizlə tez yoğurun ki, kərə yağı əriməsin. 4 yumurta sarısını əlavə edin və yoğurmağa davam edin. Xəmiri bürüyün və soyuducuda 30 dəqiqə saxlayın. Xəmiri 2-3 mm qalınlığında yayın. İstədiyiniz formada kəsin. Qurabiyələri perqament kağızının üzərinə düzün. 180°С temperaturda açıq-qızılı rəngə çalana kimi sobada bişirin. Əridilmiş ağ şokolad və yeməli muncuqlarla bəzəyin.

Nuş olsun!

Etiketlər: Xəmiri, əlavə, yeməli, Anchor, qaşığı, şokolad, şəkər, yumurta, yarım, kağızının, üzərinə, düzün, perqament, yayın, formada, İstədiyiniz, kəsin, Qurabiyələri, qızılı, bişirin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN