Tərkibi:Kəsmik 200q
Un 250q
Kərə yağı 200q
Qabartma tozu 1/2 ç.q.
Şəkər tozu 1-2 stəkan
Hazırlanması:Un və qabartma tozunu qarışdırıb, doğranılmış yumuşaq kərə yağını əlavə edərək, əliniz ilə xəmiri yoğurun. Bundan sonra kəsmiyi əlavə edib, xəmiri yenidən yaxşıca yoğurun. Xəmiri dairə şəkilində 30dəqiqəlik soyuducuda saxlayın. Xəmiri çıxardıqdan sonra, oxlo ilə 0,5sm qalınlığına qədər yayın. Dairə şəkilində xəmiri hissələrə bölərək, üstünə şəkər tozunu səpin. Dairələri iki qat qatdalayaraq üzərinə yenə şəkər tozunu səpin. Sobanızı 180 dərəcəyə qədər qızdıraraq 15-25 dəqiqə ərzində bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: tozunu, xəmiri, sonra, yoğurun, Xəmiri, səpin, şəkər, qədər, əlavə, şəkilində, üstünə, Şəkər, Qabartma, bölərək, hissələrə, yayın, Dairə, Dairələri, qatdalayaraq, dəqiqə