• Balıq qulağı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11423

Tarix : 15.12.2016, 17:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Ragima Eldarova




Tərkibi:
Kəsmik 200q
Un 250q
Kərə yağı 200q
Qabartma tozu 1/2 ç.q.
Şəkər tozu 1-2 stəkan

Hazırlanması:
Un və qabartma tozunu qarışdırıb, doğranılmış yumuşaq kərə yağını əlavə edərək, əliniz ilə xəmiri yoğurun. Bundan sonra kəsmiyi əlavə edib, xəmiri yenidən yaxşıca yoğurun. Xəmiri dairə şəkilində 30dəqiqəlik soyuducuda saxlayın. Xəmiri çıxardıqdan sonra, oxlo ilə 0,5sm qalınlığına qədər yayın. Dairə şəkilində xəmiri hissələrə bölərək, üstünə şəkər tozunu səpin. Dairələri iki qat qatdalayaraq üzərinə yenə şəkər tozunu səpin. Sobanızı 180 dərəcəyə qədər qızdıraraq 15-25 dəqiqə ərzində bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: tozunu, xəmiri, sonra, yoğurun, Xəmiri, səpin, şəkər, qədər, əlavə, şəkilində, üstünə, Şəkər, Qabartma, bölərək, hissələrə, yayın, Dairə, Dairələri, qatdalayaraq, dəqiqə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN