• Bakı qurabiyəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 60 447

Tarix : 9-08-2014, 22:56

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
600 q un
350 q kərə yağı
1 yumurtanın ağı
30 q alma və ya ərik püresi
30 q şəkər tozu
duz

Hazırlanması:
Kərə yağını şəkər tozu ilə çalın, yumurta ağını və ələnmiş unu əlavə edib qarışdırın.

Xəmiri konditer torbasına qoyub quru siniyə çobanyastığı forması verən ucluqdan istifadə etməklə qurabiyələr salın. Hər birinin ortasına əvvəlcədən qızdırılmış püre qoyun.

250 dərəcə qızdırılmış sobada 10 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, qızdırılmış, salın, birinin, qurabiyələr, etməklə, ucluqdan, istifadə, ortasına, əvvəlcədən, dəqiqə, olsun, sobada, dərəcə, verən, qoyun, bişirin, çobanyastığı, yumurta, ağını
BİZİ İZLƏYİN