• Şampinyon peçenyesi resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9213

Tarix : 29.03.2017, 21:00

Bölmə : Peçenye reseptləri, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
460 q un
200 q kərə yağı
150 q şəkər pudrası
1 ç.q. vanilli şəkər tozu
2 yumurta
40 q nişasta
10 q qabartma tozu
1 x.q. kakao

Hazırlanması:
Yumşaq kərə yağını şəkər pudrası və vanilli şəkər tozu ilə çalın (mikser gərək deyil). Qarışdıraraq bir-bir yumurtaları əlavə edin.

Un, nişasta və qabartma tozunu əlavə edin.

Yoğurub üzərinə dəsmal, ya da plyonka çəkin, soyuducuda 30 dəqiqə saxlayın.

Xəmiri 46-48 kündəyə bölün. Perqament döşənmiş siniyə düzün. Uyğun ölçülü borunun bir tərəfini kakao tozuna batırıb hər kürənin ortasına batırın (göbələyin "kötüyü" üçün).

180 dərəcə qızdırılmış sobada 15 dəqiqə bişirin.

Soyutduqdan sonra süfrəyə verin.

Şampinyon peçenyesi resepti - FOTO RESEPT

Şampinyon peçenyesi resepti - FOTO RESEPT

Şampinyon peçenyesi resepti - FOTO RESEPT

Şampinyon peçenyesi resepti - FOTO RESEPT

Şampinyon peçenyesi resepti - FOTO RESEPT

Şampinyon peçenyesi resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!

Etiketlər: şəkər, əlavə, dəqiqə, kakao, qabartma, pudrası, nişasta, vanilli, tozuna, batırıb, kürənin, tərəfini, ölçülü, düzün, Uyğun, ortasına, borunun, kötüyü, Soyutduqdan, sonra
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN