• Ərik aromalı peçenyelər resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 341

Tarix : 13-04-2017, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Husniyya


Tərkibi:
150 qr kərə yağı
2 yumurta
7 y.q şəkər tozu
1/2 paket vanil
2-3 damcı ərik aroması
5 qr sarı qida boyası
2-3 st un

Hazırlanması:
Yağı krem halına gəlincə çırpırıq ,şəkəri əlavə edib qarışdırırıq , yumurta və digər ərzaqları əlavə edib bərk peçenye xəmiri əldə edirik. 5 mm qalınlığında yayıb 4 sm diametrli dairəvi formada kəsirik ( mən adi fincanla kəsdim ) və 175'də rəngi tündləşmədən götürürük. Peçenyalar soyuyandan sonra arasına krem sürtüb üst-üstə birləşdiririk . Istənilən krem istifadə etmək olar ,məndə kremçiz var idi hazır onunla etdim daha dadlı olur . Kremin hopması və peçenyaların azca yumşalması üçün ən az yarım gün saxlayıb sonra yeyə bilərsiz.

Nuş olsun!
Etiketlər: yumurta, əlavə, sonra, Istənilən, istifadə, etmək, birləşdiririk, arasına, götürürük, Peçenyalar, soyuyandan, olarməndə, sürtüb, hazır, yumşalması, peçenyaların, yarım, saxlayıb, bilərsiz, hopması
BİZİ İZLƏYİN