• Zəncəfilli peçenyelər resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1569

Tarix : 13.04.2017, 14:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Husniyya




Tərkibi:
1/2 ç.q mixək
1,5 ç.q hil
2 ç.q toz zəncəfil
1,5 ç.q darçın
1ç.q soda ( 1 ç.q sirkədə köpürdürük)
100 qr kərə yağı
110qqr şəkər kirşanı
1 yumurta
1 y.q bal
200qr un (2,5 st.) Bəzəmək üçün qlazur
1 yumurta ağı
200qr şəkər kirşanı

Hazırlanması:
Yağı şəkərlə krem kimi olanadək çırpırıq,yumurta və qalan ərzaqları əlavə edib xəmir hazırlıyırıq 5 mm qalınlığında yayıb formalar kəsib 175"də bişirib soyuduruq. 1 yumurta ağını çırpıb üzəninə şəkər kirşanı əlavə edib qlazuru hazırlayırıq. Sıxma torbasına töküb soyumuş peçenyelərin üzərini bəzəyirik.

Nuş olsun!
Etiketlər: yumurta, kirşanı, şəkər, əlavə, 200qr, üzəninə, çırpıb, ağını, kəsib, bişirib, soyuduruq, qlazuru, torbasına, peçenyelərin, üzərini, bəzəyirik, soyumuş, töküb, Sıxma, formalar
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN