• Şokoladlı mini pavlova resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4 529

Tarix : 4-04-2017, 20:30

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 yumurta ağı
280 qr şəkər

Kremi üçün;
500 qr krem
1 YK fındıq əzməsi

Şokolad sousu üçün;
200 qr şokolad
200 ml krem

Hazırlanması:
Sobası 180 dərəcəyə nizamlayın. Yumurta və şəkəri benmariye oturdun və şəkər əriyənə qədər sürətlicə çırpın. Qarışıq bərkiyib şəkər əridiyində sıxma torbası ya da qaşıqla soba qabına qoyun. Sobanı 120 dərəcəyə salıb 1-1,5 saat bişirin. Bu sırada krem ilə qoz-fındıq əzməsini yaxşıca çırpın. Şokolad sousu üçün kremi istilədin və şokoladı içində əridin. Soyuyan bezelərin üzərinə krem və şokolad sousu əlavə edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, sousu, dərəcəyə, çırpın, Şokolad, şokolad, fındıq, qoyun, sırada, əzməsini, yaxşıca, bişirin, kremi, qabına, salıb, Sobanı, əridin, üzərinə, əlavə, olsun
BİZİ İZLƏYİN