• Şokoladlı mini pavlova resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1528

Tarix : 4.04.2017, 20:30

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 yumurta ağı
280 qr şəkər

Kremi üçün;
500 qr krem
1 YK fındıq əzməsi

Şokolad sousu üçün;
200 qr şokolad
200 ml krem

Hazırlanması:
Sobası 180 dərəcəyə nizamlayın. Yumurta və şəkəri benmariye oturdun və şəkər əriyənə qədər sürətlicə çırpın. Qarışıq bərkiyib şəkər əridiyində sıxma torbası ya da qaşıqla soba qabına qoyun. Sobanı 120 dərəcəyə salıb 1-1,5 saat bişirin. Bu sırada krem ilə qoz-fındıq əzməsini yaxşıca çırpın. Şokolad sousu üçün kremi istilədin və şokoladı içində əridin. Soyuyan bezelərin üzərinə krem və şokolad sousu əlavə edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: şəkər, sousu, dərəcəyə, çırpın, Şokolad, şokolad, fındıq, qoyun, sırada, əzməsini, yaxşıca, bişirin, kremi, qabına, salıb, Sobanı, əridin, üzərinə, əlavə, olsun
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica