Tərkibi:Xəmiri üçün: 200 qr kərəyağı
1 armudu st şeker
Yarım armudu stəkanı duru yağ
1 armudu st qatıq
1 yumurta
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil
4. 5 su stəkanı un
İçi üçün:Cem
Üzəri üçün: Pudra şəkəri (arzu edilerse)
Hazırlanması:İlk növbədə yağ və şəkəri bir qabda mikserlə çalın.Daha sonra un xaric digər inqredientləri əlavə edib qarışdıraq sonda unu yavaş yavaş əlavə edib yoğuraq. Xəmirimizdən hissələr ayırırıq yumru formada açırıq mərkəzə bir qaşıq cem əlavəedib bükürük.Bükülmə qaydasın növbəti postda paylaşacam daha aydın olacaq sizə. Peçenyələrimizi 180 dərəcə öncədən qızdırılmış sobada 20-25 dəq bişiririk.
Nuş olsun!
Etiketlər: armudu, paket, əlavə, stəkanı, yavaş, şəkəri, mərkəzə, qaşıq, əlavəedib, bükürük, açırıq, sobada, ayırırıq, bişiririk, yumru, formada, Bükülmə, qaydasın, olacaq, Peçenyələrimizi