• Yulaflı peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9 317

Tarix : 4-05-2017, 16:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Nuranə


Tərkibi:
150 qr kere yagi
1,5 st yulaf(blendrda toz halina salınır)
1,5-2 st un
1 ç.st. şəkər
1 yumurta
2 qaşıq qatıq
1 çimdik duz
1 ç.q. darçın
qabartma tozu

Hazırlanması:
•Əvvəlcə yumşalmış yağla şəkər yaxşıca çalınır.
•Üstünə yumurta,qatiq,duz əlavə edib yenə çalınır.
•Digər ərzaqlar qatılıb peçenye xamırı əldə edilir,nə çox bərk,nə çox ələ yapışan olmalıdır.
•Qozdan balaca toplar duzeldilib yağlı kağızda forma verilir.Bu reseptlə iki tava peçenye alınır.
•180dərəcədə qızaranadək bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: çalınır, peçenye, şəkər, yumurta, balaca, xamırı, toplar, edilir, duzeldilib, olmalıdır, yapışan, kağızda, qızaranadək, bişirilir, alınır, reseptlə, forma, verilir
BİZİ İZLƏYİN