Tərkibi:Peçenye (ovulan, məsələn, Piknik peçenyesi) – 600 qram
200 qram kərə yağı
2 xörək q. kakao
0,5 su stəkanı süd
1 su stəkanı şəkər
Hazırlanması:Bir sini qab gütürüb peçenyeləri ovun.
Kərə yağını xırda doğrayıb bir qabda əzin.
Üzərinə südü, kakaonu və şəkəri əlavə edin.
Odun üzərinə qoyub şəkər tam əriyənə qədər qarışdırın.
Qaynamamalıdır. Sonra ovulmuş peçenyini buna əlavə edin.
Perqament kağızına kolbasa formasında büküb soyuducuda 6 saat saxlayın.
Nuş olsun!
Etiketlər: stəkanı, əlavə, şəkər, Sonra, Qaynamamalıdır, qədər, qoyub, əriyənə, ovulmuş, qarışdırın, Perqament, büküb, soyuducuda, saxlayın, formasında, kolbasa, üzərinə, kağızına, peçenyini, şəkəri