Tərkibi:12 ədəd Savoiardi( yarım paket)
Karamel Sous:Yarım çay stəkanı çiy krem
Yarım çay stəkanı süd
1 çay stəkanı şəkər tozu
1 çay qaşığı kərəyağ/ margarin
Üzəri üçün:80 gram tünd və ya südlü şokolad
1 kasa duzlu fıstıq
Hazırlanması:İlk öncə karamel sousunuzu hazırlayaq.
Şəkəri bir tavaya qoyaq əriməsini gözləyək, əridikdən sonra 1-2 dəqiqə qaynadaq.
Çox qararmamasına diqqət edək.
Tavanı kənara qoyaq südü və kremi az az əlavə edərək tez tez qarışdıraq.
Və içinə kərəyağı qoyub qarışdırmağa davam edək.
Biraz qaynadaq.
Yemək qaşığı köməyi ilə karameli peçenyelərin üzərinə yayaq və üzərinə fıstıq qoyaq.
Hamısını bitirdikdən sonra əridilmiş şokoladı təkrar yemək qaşığı köməyi ilə üzərinə tökək.
Və soyumasını gözləyək.
Nuş olsun!
Etiketlər: üzərinə, stəkanı, qoyaq, qaşığı, gözləyək, fıstıq, köməyi, sonra, qaynadaq, Yarım, davam, qarışdıraq, edərək, içinə, qoyub, qarışdırmağa, kərəyağı, Biraz, peçenyelərin, təkrar