Tərkibi:1 yumurta
125 q kərə yağı
0,5 st. şəkər pudrası
1 qəhvə fincanı süd
1 st. qarğıdalı nişastası
1 paket qabartma tozu
aldığı qədər un
mixək
Hazırlanması:Mixəkdən savayı digər ərzaqları qarışdırıb elastik xəmir yoğurun.
Xəmirdən qoz boyda kündələr tutub armud şəklinə salın. Hər peçenyenin üstünə bir mixək sancın.
175 dərəcə qızdırılmış sobada 15-20 dəqiqə bişirin.
Soyuyandan sonra üzərinə şəkər pudrası səpə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: mixək, pudrası, şəkər, salın, Xəmirdən, peçenyenin, üstünə, şəklinə, boyda, tutub, armud, sancın, kündələr, qızdırılmış, sonra, üzərinə, bilərsiniz, olsun, Soyuyandan, bişirin