• Armud qurabiyələri resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14882

Tarix : 21.08.2014, 05:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 yumurta
125 q kərə yağı
0,5 st. şəkər pudrası
1 qəhvə fincanı süd
1 st. qarğıdalı nişastası
1 paket qabartma tozu
aldığı qədər un
mixək

Hazırlanması:
Mixəkdən savayı digər ərzaqları qarışdırıb elastik xəmir yoğurun.

Xəmirdən qoz boyda kündələr tutub armud şəklinə salın. Hər peçenyenin üstünə bir mixək sancın.
175 dərəcə qızdırılmış sobada 15-20 dəqiqə bişirin.

Soyuyandan sonra üzərinə şəkər pudrası səpə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: mixək, pudrası, şəkər, salın, Xəmirdən, peçenyenin, üstünə, şəklinə, boyda, tutub, armud, sancın, kündələr, qızdırılmış, sonra, üzərinə, bilərsiniz, olsun, Soyuyandan, bişirin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN