• Yumurtalı un halvası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10193

Tarix : 8.06.2014, 11:22

Bölmə : Şirniyyatlar » Şərbətli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
125 qr kərə yağı
1/2 su stəkanı zeytun yağı
1 ədəd yumurta sarısı
1,5 su stəkanı toz şəkər
2 su stəkanı süd
3 su stəkanı un

Hazırlanması:
Kərə yağı və zeytun yağını qazana qoyub unu əlavə edib az odda unun qoxusu çıxıb rəngi dəyişənə qədər qovurun. Yumurta sarısı və südü çırpıcı ilə çırpıb tel süzgəcdən keçirin. Qovrulan una südü əlavə edib sürətli qarışdırıb südü qovrulan una yedirib şəkərini əlavə edib ocaqdan götürün.
Qazanın qapağını bağlayıb 20dəq gözlədib isti olaraq servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: stəkanı, əlavə, zeytun, sarısı, şəkərini, ocaqdan, yedirib, qarışdırıb, Qovrulan, sürətli, götürün, qovrulan, qapağını, olaraq, servis, olsun, gözlədib, keçirin, bağlayıb
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica