• Əyirdək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 33 256

Tarix : 19-09-2015, 22:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Şərbətli şirniyyatlar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 8-10


Tərkibi:
1 çay stəkanı duru yağ,
1 çay stəkanı pudra şəkəri ,
1 yumurta,
1 çay qaşığı qabartma tozu,
1 az toz maya ,
Aldığı qədər un,

Qızartmaq üçün:
Duru yağ,

Hazırlanması:
Xəmir üçün bütün ərzaqları bir qaba alıb yoğurun. Xəmirdən qoz böyüklüyündə kündələr ayırın.
Dəzgah üzərində oval şəkli verin.
Qızğın yağda qızardın.
Üzərinə şəkər səpin.
İsti və soyuq halda çay süfrəsinə verə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: stəkanı, şəkli, verin, Qızğın, üzərində, Dəzgah, kündələr, ayırın, yağda, Üzərinə, halda, süfrəsinə, bilərsiniz, soyuq, səpin, böyüklüyündə, şəkər, qızardın, Xəmirdən, yumurta
BİZİ İZLƏYİN