• Qozlu qadayıf resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10159

Tarix : 3.07.2016, 09:00

Bölmə : Şərbətli şirniyyatlar, Xəmir işləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
1 lavaş
1.5 su stəkanı döyülmüş qoz
300 qr Tel Kadayıf
1 xörək qaşığı kərə yağı

Şərbət üçün:
4 su stəkanı şəkər
5 su stəkanı Su

Hazırlanması:
Lavaşı sərin.
Qozdan 2 xörək qaşığı ayırıb qalanını yuxanın üzərinə səpin.
Tel kadayıfı qozun üzərinə yayın.
Lavaşı rulet şəklində sarın.
Rulet şəklində hazırladığınız lavaşı 1.5 barmaq qalınlığında kəsin.
Yağlanmış soba boşqabına kəsdiyiniz parçaları yerləşdirin.
Üzərlərinə balaca parça kərə yağı və qoz əlavə edib 30 dəqiqə bişirin.
Bir qabda şəkər və suyu qaynadın.
Şərbətinizi hazırlayın və soyumağa qoyun.
Bişirdiyiniz kadayıf istiykən üzərinə soyuq şərbəti tökün.

Nuş olsun!

Etiketlər: üzərinə, stəkanı, Lavaşı, şəklində, qaşığı, şəkər, xörək, dəqiqə, bişirin, kəsdiyiniz, qabda, parçaları, parça, Üzərlərinə, qaynadın, balaca, yerləşdirin, əlavə, soyumağa, soyuq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN