• Ərəb qadayıfı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6292

Tarix : 28.06.2016, 12:00

Bölmə : Şərbətli şirniyyatlar, Xəmir işləri

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
5 ədəd yastı kadayıf
3 ədəd yumurta (çırpılmış)
1 stəkan un
1 su stəkanı süd
250 qr çiçək yağı
450 qr şəkər
600 qr su
yarım limon
50 qr çəkilmiş yaşıl fıstıq

Hazırlanması:
Kadayıfların ətrafını bir qayçı köməyiylə çox incə kəsərək nimçəyə qoyub ilıq südü əlavə edin.
Daha sonra əvvəl una daha sonra çırpılmış yumurtaya bulayaraq bir tavada yağla qızardın.
Daha sonra hazırladığınız qarışığı içinə qoyaraq 20 dəqiqə yüngül atəşdə arada bir alt-üst edərək qaynadıb bişirib soyumağa qoyun.
Soyuduqdan sonra qarışığı içindən alıb yaşıl fıstıq ilə süfrəyə təqdim edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: sonra, Reseptləri, yaşıl, fıstıq, çırpılmış, qarışığı, içinə, qızardın, hazırladığınız, tavada, əvvəl, əlavə, yumurtaya, bulayaraq, qoyaraq, yağla, yüngül, Soyuduqdan, qoyun, içindən
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica