• Vişnəli halva resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5032

Tarix : 7.07.2016, 14:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Şərbətli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
250 qr kərə yağı
3 su stəkanı un
3 su stəkanı şəkər
yarım kq vişnə
1 su stəkanı süd
1 su stəkanı su

Hazırlanması:
Vişnənin saplarını və tumlarını çıxarıb yuyun. (Ya da dondurulmuş vişnə istifadə edə bilərsiniz).
Digər dərin və geniş bir qazana kərəyağını qoyub əridin.
3 stəkan ələnmiş unu yağa əlavə edin.
Unun rəngi dəyişməyə başlayınca vişnəni əlavə edin.
Vişnələrlə birlikdə təkrar qovurun (10 dəqiqə qədər).
Şəkəri əlavə edin.
Bir neçə dəfə şəkərlə qarışdırdıqdan sonra su və süd əlavə edin.
Ocağın dərcəsini azaldıb qazanın qapağını bağlayın və 10-15 dəqiqə bu şəkildə bişirin.
Ocağı söndürün və qapağı bağlı olaraq 15 dəqiqə saxlayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, stəkanı, dəqiqə, vişnə, Reseptləri, Halva, qədər, Şəkəri, qarışdırdıqdan, sonra, şəkərlə, təkrar, Vişnələrlə, vişnəni, birlikdə, Ocağın, başlayınca, qovurun, qazanın, qapağı
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica