• Künəfə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11409

Tarix : 11.07.2016, 22:00

Bölmə : Şərbətli şirniyyatlar, Xəmir işləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
200 qr tel kadayıf
50 qr duzsuz kəsmə pendiri
4 xörək qaşığı kərə yağı

Hazırlanması:
Kərəyağından 1,5 xörək qaşığı alıb, incə incə əzilmiş kadayıfı atəşdə tərəyağıyla yedirərək bir müddət qarışdırın.
Künəfəyi bişirəcəyiniz boşqabın dibini yağlayarak kadayıfların yarısını yerləşdirin.
Üzərinə dilimlənmiş kəsmə pendirindən qoyun.
Ən üst hissəyə yenidən kadayıf qoyaraq ilıq sobada üzəri yüngül qızarana qədər bişirin.
Bir üzü qızaran kadayıfı təkrar yağlanılmış boşqaba tərs yerləşdirərək digər üzünü də qızardın.
İki üzü qızaran kadayıfı sobadan alaraq çox ağdalanmamış soyuq şərbəti isti künəfənin üzərinə tökün.

Nuş olsun!

Etiketlər: kadayıfı, qızaran, qaşığı, xörək, kəsmə, kadayıf, yerləşdirərək, təkrar, yağlanılmış, bişirin, boşqaba, qızarana, sobada, üzəri, yüngül, digər, qədər, sobadan, künəfənin, üzərinə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN