• İsfahan halvası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 21 375

Tarix : 13-07-2014, 17:26

Bölmə : Şirniyyatlar / Şərbətli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
50 q buğda unu
30 q qoz
30 q şəkər
0,05 q zəfəran
0,5 q darçın
10 ml qızılgül suyu

Hazırlanması:
Şəkərdən şərbət düzəldin, soyudun, içinə zəfəran və gülab qatın.
Buğdanı qovurub maşından keçirin. Qozu qabıqdan təmizləyin, ədviyyat və qovrulmuş unla qarışdırın.
Şərbət tökün. Alınan kütlədən girdə, yastı kündələr düzəldib üstünə qoz ləpəsi basın, ya da torşəkilli naxış vurun.

Nuş olsun!
Etiketlər: zəfəran, kütlədən, girdə, yastı, Alınan, Şərbət, qovrulmuş, qarışdırın, kündələr, tökün, düzəldib, naxış, vurun, olsun, torşəkilli, basın, üstünə, ləpəsi, ədviyyat, qabıqdan
BİZİ İZLƏYİN