• İsfahan halvası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13922

Tarix : 13.07.2014, 17:26

Bölmə : Şirniyyatlar » Şərbətli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
50 q buğda unu
30 q qoz
30 q şəkər
0,05 q zəfəran
0,5 q darçın
10 ml qızılgül suyu

Hazırlanması:
Şəkərdən şərbət düzəldin, soyudun, içinə zəfəran və gülab qatın.
Buğdanı qovurub maşından keçirin. Qozu qabıqdan təmizləyin, ədviyyat və qovrulmuş unla qarışdırın.
Şərbət tökün. Alınan kütlədən girdə, yastı kündələr düzəldib üstünə qoz ləpəsi basın, ya da torşəkilli naxış vurun.

Nuş olsun!

Etiketlər: zəfəran, kütlədən, girdə, yastı, Alınan, Şərbət, qovrulmuş, qarışdırın, kündələr, tökün, düzəldib, naxış, vurun, olsun, torşəkilli, basın, üstünə, ləpəsi, ədviyyat, qabıqdan
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
gulara
bu halva cox xowuma geldi.gerek hazirlayim
24 iyul 2014 03:41
1
gulya
BİZİ İZLƏYİN