• “Abşeron” tortu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15141

Tarix : 4.09.2017, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Tort reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Biskvit üçün:
6 ədəd yumurta,
2 st. şəkər tozu,
1 st. üyüdülmüş qoz ləpəsi,
1.5 st. un,
1 paket vanil,
1 paket qabartma tozu

Krem üçün:
1 banka qatılaşdırılmış süd,
200 qr kərə yağı

Hazırlanması:
Əvvəlcə biskvitin xəmirini hazırlayırıq. Qeyd olunmuş ərzaqları 3 bərabər hissəyə bölüb, 3 ədəd biskvit bişiririk. Bunun üçün yumurtanın ağını sarısından ayırırıq. Yumurta ağlarını şəkər tozu ilə birlikdə həcmi artana kimi mikserlə çalırıq. Ardınca bir-bir yumurta sarılarını da əlavə edərək, çalmağa davam edirik. Üzərinə un, qoz, vanil və qabartma tozu töküb, qaşıqla yavaşca qarışdırırıq. Hazırladığımız xəmiri yağlı kağız sərilmiş 26 sm-lik formaya töküb, 180 dərəcə istilikli sobada bişiririk. Bu qayda ilə 3 bişkvit bişiririk və soyumasını gözləyirik.

Krem üçün qatılaşdırılmış süd və kərə yağını qatılaşana kimi mikserlə çalırıq. Soyumuş biskvitlərin üzərinə krem çəkərək, üst-üstə yerləşdiririk. Tortu zövqə görə istənilən formada bəzəmək olar.

Nuş olsun!

Etiketlər: bişiririk, qatılaşdırılmış, çalırıq, mikserlə, vanil, qabartma, şəkər, yumurta, paket, töküb, kağız, sərilmiş, istilikli, formaya, dərəcə, sobada, Hazırladığımız, yavaşca, qaşıqla, qarışdırırıq
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica