• Kəsmikli ananaslı tort resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 417

Tarix : 13.01.2019, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Tort reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
5 yumurta
1 su stəkanı şəkər
1 su stəkanı un
1 limon qabığı
300 qram maskarponi pendiri
20-30%-li 250 qram qaymaq
20 qram jelatin
130 qram su
5 xörək q. şəkər tozu
1 banka konservləşdirilmiş ananas

Hazırlanması:
Yumurtanın ağını şəkərlə mikserlə bize forması alanadək çalın.
Üzərinə yumurta sarısı əlavə edin.
Limon qabığını sürtgəcdən keçirib əlavə edin.
Unu əlavə edin və bir istiqamətdə qarışdıırn.
24 sm ölçülü soba qabına tökün.
Əvvəlcədən 180 dərəcə isidilmiş sobada 25-30 dəqiqə bişirin.
Biskvit hazır olduqda soyuduqdan sonra onu 2 hissəyə bölün.
Jelatini suda isladın.
qaymaqdan 3 xörək q. kənara qoyun. Maskarponini qaymaq və şəkərlə çalın. Helatini su vannasında əridin və ananas meyvəsi ilə birlikdə qarışığa əlavə edin.
Tortu yanları hündür qabda hazırlayın. Soba qabında da hazırlamaq olar. Biskvitin 1-ci korjunun üzərinə kremi tökün. Üzərinə ikinci biskviti qoyun.
Kənara qoyduğunuz qaymaqla xırdalanmış şokoladı bir qabda aşağı odda əridin. Alınmış qlazuru tortun üzərinə tökün.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, tökün, qabda, ananas, stəkanı, əridin, yumurta, üzərinə, şəkərlə, Üzərinə, xörək, şəkər, çalın, qoyun, qaymaq, Tortu, yanları, hündür, vannasında, kənara
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica