• Quru lobyalı tort resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 255

Tarix : 9-02-2019, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Tort reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 yumurta,
2 su stəkanı quru lobya(bişirmədən ölçüləcək),
1,5 su stəkanı toz şəkər,
1,5 su stəkanı incə çəkilmiş qoz ,
1 paket qabartma tozu (olmasa da olar),

Bəzəmək üçün:
2 paket krem şanti,
1,5 su stəkanı soyuq süd,

Hazırlanması:
Bir gecə əvvəldən islattiginiz paxlaları yumşaq olana qədər qaynadıb qabıqlarını soyalım.
Robotdan krem kimi olana qədər kecirin.
Ayrica yumurta və şəkəri çırparaq köpükləndirin. paxlanı da əlavə edib yaxşı-yaxşı qarışdırın.
qarışıq keks konsistensiyası olana qədər paxlanı əlavə edin.
Hamısını da istifadə edə bilərsiniz.
Qabartma tozu və qozu əlavə edərək, qarışdırın.
Sonra qarışığı bir qəlibə boşaltın.
Əvvəlcə qəlibə kağız sərmək lazımdır.
Əvvəlcədən 180 dərəcəyə qədər qızdırılmış fırında 45 dəqiqəyə yaxud 1 saata yaxın bişirin.
Tortun icində azca bişməmiş qalsa 20 dəqiqəyə yaxın əvvəlcədən isidilmiş qabın icində tutun.
Tort soyuyunca krem santi və südü yaxşıca çalaraq tortu bəzəyin. (Tərifə xüsusiyyəti un, yağ və qabartma tozu olmaması. Amma qabartma tozu qata bilərsiniz).
Hazır tortu ikiyə bölərək də bəzəyə bilərsiniz. toz şəkər, qoz ləpəsi
Bölməsəniz də olar, evdə olan şokoladları ortasına və üzərinə qoyun.
Üzərini bəzəmək üçün şokoladlı sous və qoz istifadə etdin.
Çox gözəl və dadlı olur.

Nuş olsun!
Etiketlər: qədər, stəkanı, olana, qabartma, əlavə, bilərsiniz, qarışdırın, tortu, yaxşı, paxlanı, yumurta, istifadə, qəlibə, şəkər, paket, yaxın, icində, dəqiqəyə, santi, yaxşıca
BİZİ İZLƏYİN