Tərkibi:Yağsız kəsmik – 150q
Təbii yoqurt – 150q
Giləmeyvələr – 150q
Jelatin – 2 x.q.
Şəkər əvəzedicisi – zövqə uyğun
Su – 100q
Hazırlanması:İlk öncə jelatin üzərinə 100q qaynar su tökün. Bir qabda kəsmik, yoqurt və şəkər əvəzedicisini qarışdırın. Blenderlə çalın. Giləmeyvələri yuyun, artıq suyu süzün. Jelatini kəsmikli qarışığa əlavə edin. Yenə çalın. Giləmeyvələri əlavə edin, asta-asta qarışdırın. Formaya tökün və 3-4 saat soyudun.
Nuş olsun!
Etiketlər: tökün, qarışdırın, Giləmeyvələri, əlavə, çalın, kəsmik, yoqurt, yuyun, Blenderlə, artıq, kəsmikli, soyudun, Formaya, qarışığa, Jelatini, süzün, qabda, Şəkər, əvəzedicisi, Jelatin